Bugs/Issues

Bugs and Issues with QuestionPro

Bugs/Issues

Send images in Live Chat sessions with Tech Support

I would like to be able to paste a screenshot image into the live chat window when chatting with QuestionPro's tech support instead of having to ask for their email every time I want to send them a screen shot of an error or something.

Submitted by (@twalter)
1 comment

Voting

0 votes

Bugs/Issues

UK / International Date Format

Please can we have the option to set the format we want any date entries to appear in. At present only the US mm/dd/yy format is available in questionnaire and in the report view area and this is really confusing for UK based users. It is such a simple thing that will make a big difference and as a multinational company I think it is something you should be providing already.

Submitted by
3 comments

Voting

6 votes

Bugs/Issues

Validation message appears in the wrong language w/Matrix Table

We have a questionnaire in Russian and have added the appropriate translations to the Manage Interface Text configuration. We have also set Validate Message to all questions. Upon testing the page, we have discovered that any questions configured with Matrix Table / Spreadsheet where there are several questions that require an answer, the Message Validation is appearing in English and not in Russian. I've attached two ...more »

Submitted by (@alex.holt)
2 comments

Voting

1 vote

Bugs/Issues

Problem since July 2nd

Hi -- There is an ongoing problem with the system since July 2nd (that's a long time!). When someone goes to enter data on a poll (in our case), the first question is answered then a summary occurs thanking the respondent for participating. There is no option to complete subsequent questions. This is a major issue! Please let me know why the bug hasn't been fixed yet. We have a non-profit license and my feeling is ...more »

Submitted by (@info0018)
3 comments

Voting

0 votes

Bugs/Issues

Bug: Survey data is lost if survey edited while active

Currently if you edit a survey while it is active it's possible to lose responses that have been completed - this just happened to me on a survey. This is a very serious bug that needs to be fixed as losing response data is unacceptable. Other survey platforms allow at least minor editing of questions while a survey is live without incident. I'm not talking about rearranging questions or anything like that, just editing ...more »

Submitted by (@lise00)
1 comment

Voting

4 votes

Bugs/Issues

Dynamic Lookup Table

Must have more than two combo boxes.

Submitted by (@ahmedkodira)
Add your comment

Voting

4 votes

Bugs/Issues

Forms

Create forms with workflow approval.

Submitted by (@ahmedkodira)
1 comment

Voting

5 votes

Bugs/Issues

Send credit card expiry alerts BEFORE the card expiration date.

While it's ultimately the card holder's responsibility to keep up with billing, a card alert feature doesn't help that much if the alert comes three days after the card's expiration date. This happened to me a few days ago.

Submitted by (@christopherakins)
Add your comment

Voting

-2 votes

Bugs/Issues

Gaps in multilingual version e.g. Tips

I have identified at least two 'gaps' in the multi-lingual feature (a) There is no where to add transpated other language text for the "Tips" help text associated with any specific question and (b) the "refer a friend" end of survey termination option presents a page where the surveyed person can enter email addresses of others they might like to take he survey. This is a standard page that one can not even see/edit in ...more »

Submitted by (@tim.ellis)
Add your comment

Voting

2 votes

Bugs/Issues

Copied Surveys Have "null" as Subject in Invitations

After copying a survey, when going to Manage Invitations for the copied survey, you can see that, though the copy maintains the content of each invitation template, it sets each subject line to say "null." This is actually visible to survey respondents if it's not noted by the survey sender.

Submitted by (@samuelhobbs)
1 comment

Voting

0 votes

Bugs/Issues

Constant Sum - Autofill Last Row

It seems to me that autofilling the last row of a constant sum question when displaying the running total is coneptually wrong. Respondents should be able to enter their answers, view the running total and correct as necessary. Auto filling th elast row assumes that I have entered all of the previous responses correctly. QP response was to turn off runnin g total. I don't like that either. Let's suppose I have a list ...more »

Submitted by
Add your comment

Voting

8 votes

Bugs/Issues

Attachment that is coming from QuestionPro to Salesforce

Option to configure (disable or enable) option for an attachment which is coming from QuestionPro to Salesforce for reference.

If we have any option then its good to have.

 

We can verify that in QuestionPro itself no need to have it on Salesforce. As it is accessible to all the users.

Submitted by (@preeti.shukla)
Add your comment

Voting

3 votes